Hva er kravene til karbonfiberarmering

(1) Alle materialer som kommer inn på stedet, inkludert karbonfibermaterialer og sementeringsmaterialer, må oppfylle kvalitetsstandarder, ha kvalifikasjonssertifikater for fabrikkprodukter og oppfylle krav til design for ingeniørforsterkning.

(2) For å forhindre skade på karbonfiber, under transport, lagring, skjæring og liming av karbonfiberplater, er det strengt forbudt å bøyes, materialene skal ikke utsettes for direkte sollys og regn, og de sementerte materialene bør oppbevares kjølig og lufttett.

(3) Byggkvaliteten til hver prosess skal veiledes og overvåkes av teknisk personell.Etter at hver prosess er fullført, skal den sendes til teknikeren for inspeksjon og godkjenning før du fortsetter til neste prosess.

(4) Påfør primer.Malingen skal påføres jevnt uten at maling mangler, og det er strengt forbudt å påføre under uegnede temperaturforhold.Malingen fortynnet med løsemiddel bør brukes opp innen den angitte tiden.

Ovennevnte er hva kravene til behandling av karbonfiberforsterkning introduseres for deg.Hvis du ikke vet noe om det, velkommen til å konsultere nettstedet vårt, så vil vi ha profesjonelle folk til å forklare det for deg.


Innleggstid: 27. mars 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss