Det er tre faktorer som påvirker ytelsen til produksjon av karbonfiberrør.

I hele påføringsprosessen av karbonfibermaterialer er plater og rør to svært vanlige karbonfiberprodukter.Mange karbonfiberprodukter blir også behandlet fra karbonfiberplater og karbonfiberrør.For produksjon og produksjon av vanlige karbonfiberplater og karbonfiberrør Hvilke faktorer vil påvirke produktets ytelse?I denne artikkelen vil vi ta produksjon av karbonfiberrørprodukter som et eksempel.

1. Produksjonsprosessen er faktisk ikke bare et enkelt karbonfiberrør.Ytelsen til mange karbonfiberprodukter har mye å gjøre med støpeprosessen.Prosessene for dannelse av karbonfiberprodukter inkluderer støping, vikling, håndopplegging, rulling, pultrudering, etc. Vent, alle disse prosessene på det samme runde karbonfiberrøret kan fullføres, men kvaliteten på produktet etter støping er fortsatt forskjellig.Ytelsen til karbonfiberrøret ditt som er som vikling er bedre enn til karbonfiberrør laget av andre støpeprosesser.Fordi vinkelen på karbonfilamentet er utformet på forhånd for viklingsforming, utføres den tilsvarende viklingen, slik at hele utformingen av det innvendige karbonfiberslepet er ensartet, og det kan bedre spille en bærende effekt under bruk.

2. Råvarer påvirker ytelsen.Dette er utvilsomt et sted som påvirker ytelsen.Akkurat som de vanlige plastpottene i våre liv, viser også potter laget av forskjellige spesielle plastmaterialer ulike effekter når det gjelder fallmotstand og holdbarhet.Det samme gjelder karbonfiberrør, som også vil velge råvarer etter kundens behov.Generelt vil karbonfiber T300-materialer brukes.Hvis effekten kanskje ikke oppnås, vil T700 karbon knuste fibermaterialer brukes, noe som er bedre.ytelsesforbedring.Harpiksmatrisen inkludert matrisematerialet vil også gjennomgå tilsvarende endringer for bedre å forbedre ytelsen.

3. Maskinering påvirker ytelsen.Våre karbonfiberrør må ofte monteres og påføres.På dette tidspunktet kreves maskinering for bedre å møte de faktiske bruksbehovene.Hvis du ikke vet om karbonfiberprodukter, kan du bruke dem i maskinering. Noen ganger er det utsatt for skader.For eksempel, hvis det indre karbonfilamentet avbrytes for mye, må det være en forskjell mellom ytelsen og den uavbrutt ytelsen, og det må være en forskjell i spenningsytelsen.

Ovennevnte er tolkningen av mulige forskjeller i ytelsen til karbonfiberrør fra de tre generelle retningene.Når du bruker karbonfiberrørprodukter, er det nødvendig å gjøre tilsvarende valg i henhold til deres faktiske ytelseskrav, og deretter velge pålitelige.Produsent av karbonfiberprodukter.


Innleggstid: Jul-11-2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss