Den viktigste anvendelsen av karbonfiberprodukter

Hovedanvendelsen av karbonfiberprodukter:

1. Kontinuerlig lang fiber:
Produktegenskaper: Karbonfiberprodusenter er mer vanlige produktformer.Slepet er sammensatt av tusenvis av monofilamenter.I henhold til tvinningsmetoden er den delt inn i tre typer: NT (Never Twisted, untwisted), UT (Untwisted, untwisted), TT eller ST (Twisted, twisted), blant hvilke NT er den mest brukte karbonfiberen.For tvunnet karbonfiber, i henhold til vridningsretningen, kan det deles inn i S-twisted garn og Z-twisted garn.

Hovedapplikasjon: brukes hovedsakelig for komposittmaterialer som CFRP, CFRTP eller C/C komposittmaterialer, og bruksfeltene inkluderer fly-/romfartsutstyr, sportsutstyr og deler til industriutstyr.

2. Hakket karbonfiber
Produktegenskaper: Den er laget av kontinuerlig karbonfiber gjennom kuttet behandling, og den kuttede lengden på fiberen kan kuttes i henhold til kundens behov.

Hovedapplikasjon: Brukes vanligvis som en blanding av plast, harpiks, sement, etc., de mekaniske egenskapene, slitestyrken, elektrisk ledningsevne og varmebestandighet kan forbedres ved å blande inn i matrisen;de siste årene har de forsterkende fibrene i 3D-utskrift av karbonfiberkomposittmaterialer hovedsakelig hakket karbonfibre.

3. Stiftegarn
Produktegenskaper: Spunnet garn for kort, garnet spunnet fra kort karbonfiber, for eksempel kullbasert karbonfiber for generell bruk, er vanligvis i form av kort fiber.

Hovedapplikasjon: varmeisolasjonsmaterialer, antifriksjonsmaterialer, C/C-komposittdeler, etc.

4. Karbonfiberstoff
Produktegenskaper: Den er vevd av kontinuerlig karbonfiber eller kort karbonfibergarn.I henhold til vevemetoden kan karbonfiberstoff deles inn i vevd stoff, strikket stoff og ikke-vevet stoff.For tiden er karbonfiberstoff vanligvis vevd stoff.

Hovedbruk: Samme som kontinuerlig karbonfiber, hovedsakelig brukt til komposittmaterialer som CFRP, CFRTP eller C/C komposittmaterialer, og bruksområdene inkluderer fly-/romfartsutstyr, sportsutstyr og industriutstyrsdeler.

5. Karbonfiber flettet belte
Produktegenskaper: Det er et slags karbonfiberstoff, som også er vevd av kontinuerlig karbonfiber eller kort karbonfibergarn.

Hovedanvendelse: Brukes hovedsakelig til harpiksbaserte armeringsmaterialer, spesielt for produksjon og bearbeiding av rørformede produkter.

6. Sliping av karbonfiber / karbonfiberpulver
Produktegenskaper: Siden karbonfiber er et sprøtt materiale, kan det tilberedes til pulverisert karbonfibermateriale etter sliping, det vil si malt karbonfiber.

Hovedapplikasjon: Ligner oppkuttet karbonfiber, men brukes sjelden innen sementforsterkning;vanligvis brukt som en blanding av plast, harpiks, gummi, etc. for å forbedre de mekaniske egenskapene, slitestyrken, elektrisk ledningsevne og varmebestandighet til matrisen.

7. Karbonfiberfilt
Produktegenskaper: Hovedformen er filt eller matt.Først legges de korte fibrene lagvis ved mekanisk karding og andre metoder, og deretter prepareres ved akupunktur;også kjent som karbonfiber ikke-vevd stoff, det er en slags karbonfibervevd stoff.

Hovedapplikasjon: termisk isolasjonsmateriale, basismateriale av støpt varmeisolasjonsmateriale, basismateriale av varmebestandig beskyttelseslag og korrosjonsbestandig lag, etc.

8. Karbonfiberpapir
Produktegenskaper: Karbonfiber brukes som råmateriale, og det fremstilles ved tørr eller våt papirfremstillingsprosess.

Hovedapplikasjoner: antistatiske plater, elektroder, høyttalerkjegler og varmeplater;varme applikasjoner de siste årene er katodematerialer for nye energibilbatterier, etc.

9. Karbonfiber prepreg
Produktegenskaper: halvherdet mellommateriale laget av karbonfiber impregnert med termoherdende harpiks, som har utmerkede mekaniske egenskaper og er mye brukt;Bredden på prepreg av karbonfiber avhenger av størrelsen på prosessutstyret

Hovedapplikasjoner: områder som fly-/romfartsutstyr, sportsutstyr og industriutstyr som har et presserende behov for lett og høy ytelse.

10. Karbonfiberkompositt
Produktegenskaper: Sprøytestøpemateriale laget av termoplastisk eller herdeplast blandet med karbonfiber, blandingen er laget av forskjellige tilsetningsstoffer og oppkuttede fibre, og deretter blandet.

Hovedanvendelse: Basert på materialets utmerkede elektriske ledningsevne, høye stivhet og lettvektsfordeler, brukes det hovedsakelig i kontorautomatiseringsutstyr og andre produkter.

Ovennevnte er innholdet i de viktigste påføringsmetodene for karbonfiberprodukter introdusert for deg.Hvis du ikke vet noe om det, velkommen til å konsultere nettstedet vårt, så vil vi ha profesjonelle folk til å forklare det for deg.


Innleggstid: 23. april 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss