Punkter å merke seg ved behandling av delaminering av karbonfiberprodukter

Høyytelsesfordelene til karbonfibermaterialer har gjort det mulig å bruke karbonfiberprodukter veldig godt på mange felt.Mange ødelagte karbonfiberprodukter har monteringskrav.Når monteringskravene er oppfylt, må de maskineres for å bedre utføre de tilsvarende oppgavene.Ved montering må det utvises spesiell oppmerksomhet under bearbeiding for å unngå delaminering av karbonfiberprodukter under bearbeiding.

Ved maskinering av karbonfiberprodukter er det prosesser som kantklipping, sliping, boring, jernskjæring osv. som er utsatt for delaminering, som er en vanlig metode i boreprosessering.La oss først se på årsakene til delamineringen, og deretter hvilke aspekter som kan brukes for å forbedre dette problemet.

Analyse av årsakene til delaminering under behandling av karbonfiberprodukter.

Boring er relativt utsatt for delaminering.Ved boring med boremaskin er hovedskjærekanten på kutterhodet først nær karbonfiberproduktet.Den skreller først av overflaten og kutter deretter av fibrene inni.Under kutteprosessen Det er lett at delaminering oppstår i prosessen, så ved kutting må den kuttes raskt og med en gang.Hvis den butte kraften for boring og skjæring er for stor, vil det lett føre til storskala oppsprekking rundt boreområdet til karbonfiberproduktet, noe som fører til delaminering..

Ved produksjon av karbonfiberrør og karbonfiberrør blir prepreg-lag av karbonfiber ofte størknet ved høye temperaturer.Ved boring vil boreaksialkraften generere skyvekraft, som lett vil gi mellomlagsspenning, og spenningen blir for stor., overskrider lagerområdet, og delaminering er tilbøyelig til å oppstå.Derfor, hvis aksialkraften er større, vil skyvekraften mellom lagene være større, og delaminering har allerede skjedd.Derfor, når du bearbeider karbonfiberprodukter, er det nødvendig å teste erfaringen til våre maskineringsteknikere.

I tillegg, jo tykkere karbonfiberproduktet er, desto lettere er det å delaminere når du borer, fordi når borkronen kommer inn i produktets innside, reduseres tykkelsen på det borede området sakte, og styrken til det borede området reduseres også. så produktet Jo større aksialkraft vil det borede området bære, noe som vil føre til en høyere grad av sprekkdannelse og delaminering.

Hvordan forbedre behandlingen av delaminering av karbonfiberprodukter.

Som vi vet ovenfor, er grunnen til at karbonfiberprodukter bearbeides i lag at skjæreprosessen må gjøres på én gang og skyvekraften bringes av kontrollen av aksialkraften.For å sikre at behandlingen av karbonfiberprodukter ikke er lett å delaminere, kan vi forbedre den fra disse tre aspektene.

1. Profesjonell prosesseringsmester.I behandlingen er den aksiale kraften til borkronen veldig viktig, så dette avhenger av den profesjonelle mesteren.På den ene siden er dette styrken til karbonfiberproduktprodusenten.Du kan velge en pålitelig produsent av karbonfiberprodukter, og du kan ha en profesjonell prosesseringsmester.Hvis ikke, må du rekruttere.

2. Valg av bor.Materialet til borkronen må først velges med høy styrke.Styrken til karbonfiber i seg selv er høy, så det krever en relativt høyfast borkrone.Prøv å velge karbid, keramisk legering og diamantbor, og vær oppmerksom etter behandlingen.Selv om borkronen skiftes ut på grunn av slitasje, kan det under normale omstendigheter bores mer enn 100 hull hvis det brukes en diamantbelagt legeringsbor.

3. Støvhåndtering.Når du borer tykke karbonfiberprodukter, vær oppmerksom på håndteringen av støv i hullet.Hvis støvet ikke renses, kan høyhastighetsbor lett føre til ufullstendig skjæring under boring.I alvorlige tilfeller kan det føre til sprekker i karbonfiber.Produktene blir skrotet.

Ovenstående handler om bearbeiding og lagdeling av karbonfiberprodukter.Det kan bedre forstå hensynene til karbonfiberproduktdekorasjon, noe som gjør bruken av karbonfiberprodukter mer praktisk.Når du velger å kjøpe tilpassede karbonfiberprodukter, må du vurdere karbonfiberproduktprodusentene.Styrke, vi er en produsent som spesialiserer seg på produksjon av karbonfiberprodukter.Vi har ti års rik erfaring innen karbonfiber.Vi er engasjert i produksjon og prosessering av karbonfiberprodukter.Vi har komplett støpeutstyr og komplette bearbeidingsmaskiner, og kan komplettere ulike typer karbonfiberprodukter.Produksjon, skreddersydd produksjon etter tegninger.Karbonfiberplateproduktene som produseres eksporteres også til mange bransjer og mottar enstemmig anerkjennelse og ros.


Innleggstid: 31. oktober 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss