Formingsprosess av rektangulært karbonfiberrør

Formingsprosess av rektangulært karbonfiberrør

Det er tre typer støpeprosesser for rektangulære rør av karbonfiber, pultrudering, kompresjonsstøping og kollisjonsputestøping.
Hovedprosessen vår er de to sistnevnte.I dag la oss introdusere i detalj støpeprosessen til de to

1. Kompresjonsstøping
Kompresjonsstøping innebærer vanligvis å kutte prepregs, legge dem i en viss vinkel, legge dem i en formpresse og varme og presse for å størkne dem.Formen er vanligvis sammensatt av øvre og nedre former og kjerneformer, og formmaterialet er stål.Formfremstillingstiden er relativt lang, vanligvis omtrent en måned.

Egenskaper:
1. Produksjonssyklustiden er lang, produksjonseffektiviteten er langsom, og mer arbeidskraft er involvert (prepreg-skjæring, opplegging, støping, avforming, overflatebehandling, etc.)
2. Høy produktkostnad
3. Prepreg lagdelingsvinkelen er fleksibel, og lagdelingsmetoden kan utformes fleksibelt i henhold til kraften.
4. Størrelsen er nøyaktig og stabil, og de mekaniske egenskapene er gode.Det er en viktig produksjonsprosess for produksjon av høyytelses karbonfiber kompositt rørfittings.Det er mye brukt i produksjon av romfart og militært utstyr.Både karbonfiberfighter-rammen og karbonfibermanipulatoren er produsert av denne prosessen, med pålitelig ytelse og stabil kvalitet.
5. Produktstørrelsen påvirkes av formstørrelse og utstyrsstørrelse, og det er få hannformer.

2. Kollisjonsputestøping
Prosessen er forbedret fra kompresjonsstøpeprosessen, der den originale kjerneformen endres fra metall til form av en kollisjonspute.Karbonfiberkomposittmaterialet settes under trykk ved å blåse opp kollisjonsputen for å generere ekspansjonskraft, og den ytre metallformen settes under trykk og varmes opp for å lage karbonfiberkompositten. Materialet er størknet, og prosessen kan lage spesialformede rørdeler i karbonfiber med komplekse rørdeler. struktur.

Egenskaper:
1. Prosessprinsippet er det samme som ovenfor nevnte kompresjonsstøping.
2. Vanligvis er den indre veggen ikke glatt, og tykkelsestoleransen er større enn den ovenfor nevnte kompresjonsstøpingen.
3. Den er egnet for produksjon av spesialformede strukturelle rørfittings av karbonfiber som ikke har noen krav til den indre veggen og ingen innvendig størrelse.

Firkantet karbonfiberbom


Innleggstid: Sep-03-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss