Karbonfiberbehandling, hvordan behandles karbonfiberprodukter

Knust fibermateriale er et slags komposittmateriale med svært høy ytelse.Selv om den arver de høye ytelsesfordelene til karbonfibermaterialer veldig godt, har den også ytelsen til matrisematerialer veldig bra.Dette er også ytelsesfordelen som mange komposittmaterialer har.Det kan Det er veldig bra å arve fordelene til flere komposittmaterialer.Vi er en profesjonell produsent av karbonfiberprodukter.Denne artikkelen vil snakke om relevant kunnskap om karbonfiberbehandling for å bedre forstå karbonfiberprodukter.

Ved produksjon av karbonfiberprodukter er produksjonsprosessen vår først å bestemme størrelsen på produktet i henhold til kundens produktbehov, og deretter utføre tilsvarende tilpasset produksjon i henhold til tegningene til våre fiberprodukter for å se hvor mange råvarer som trengs , og deretter gi et visst beløp.Ved produksjon av karbonfiberprodukter velges råmaterialet til fiberkomposittmaterialet i henhold til ytelseskravene, og deretter utføres prepreg i henhold til det opprinnelig utformede laget, og det tilsvarende laget blir kuttet og lagdelt, vanligvis ved bruk av O , ± 45′, 90 vinkel oppleggsmetode, og fullfør produksjonen av karbonfiberprodukter i henhold til metoden for innledende design.Ved produksjon og prosessering av karbonfiberprodukter er det viktigste kommunikasjonen av detaljer.

Fire behandlingsmetoder for karbonfiber:

1. Sliping, sliping er å gjøre den generelle presisjonen til karbonfiberprodukter bedre til å oppfylle presisjonskravene, for eksempel overflatepresisjonen til karbonfiberplater, noe som kan gjøre flatheten bedre.

2. Boring.Boring er å bore hull på karbonfiberproduktet gjennom et verktøy for bedre å fullføre monteringskravene, inkludert noen som krever at muttere gjenges for å fullføre monteringen.Det er også nødvendig å bore hull først, så her kreves boremetoden.Kravene til skjærehodet er relativt høye her, og det er en lagdelingssituasjon under bearbeidingen av kaninen, som det må tas hensyn til.

3. Snuing, dreiing er i utgangspunktet behandlingen av karbonfiberprodukter, for å gjøre den totale størrelsen på karbonfiberprodukter bedre til å oppfylle kravene, og de fleste av de store produktene kuttes i stor vinkel.

4. Fresing, fresing er mer en korreksjonsbehandlingsmetode, som for det meste er en korreksjonsbehandlingsmetode for noen produkter, og det bør tas hensyn til å unngå grader eller delaminering under behandlingen.

Så i karbonfiberbehandling vil vi finne at når karbonfiber behandles, er kravene til skjæreverktøyet svært høye.Det er nødvendig å sørge for at skjæreverktøyet er skarpt, og da er det ikke lett å ha grader og delaminering under bearbeiding.Når det gjelder kjøp av karbonfiberprodukter, er vi en produsent som spesialiserer seg på produksjon av karbonfiberprodukter.Vi har ti års rik erfaring innen fiberbryting.Vi er engasjert i produksjon og prosessering av karbonfiberprodukter.Vi har komplett støpeutstyr og perfekte bearbeidingsmaskiner.Fullfør produksjonen av ulike typer knust fiberprodukter, og skreddersy produksjonen etter tegningene.Karbonfiberplateproduktene som produseres eksporteres også til mange bransjer, og har blitt enstemmig anerkjent og hyllet.


Innleggstid: 19. desember 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss