Karbonfiberbehandling, hvordan behandles karbonfiberprodukter?

Karbonfibermateriale er et komposittmateriale med svært høy ytelse.Det arver ikke bare høyytelsesfordelene til karbonfibermateriale, men har også ytelsen til matrisematerialet veldig bra.Dette er også en ytelsesfordel som mange komposittmaterialer har og kan være svært gode.Det er best å arve fordelene til flere komposittmaterialer.Vi er en produsent som spesialiserer seg på produksjon av karbonfiberprodukter.Denne artikkelen vil snakke om relevant kunnskap om karbonfiberbehandling for å bedre forstå karbonfiberprodukter.

Ved produksjon av karbonfiberprodukter er produksjonsprosessen vår først å bestemme størrelsen på produktet i henhold til kundens produktbehov, og deretter utføre tilsvarende tilpasset produksjon i henhold til tegningene til karbonfiberproduktene for å se hvor mye råvarer som trengs , og deretter gi visse teknologiforslag og prismetoder.Ved produksjon av karbonfiberprodukter velges råvarene til karbonfiberkomposittmaterialer i henhold til ytelseskravene, og deretter kuttes prepreg og legges i henhold til det opprinnelig utformede oppsettet.Vanligvis, O*°, ± 45, 90″ vinkel hjelpelagsmetode, produseres karbonfiberprodukter i henhold til den opprinnelige designmetoden.Ved produksjon og prosessering av karbonfiberprodukter er det som er veldig viktig faktisk kommunikasjonen av detaljer.

Fire behandlingsmetoder for karbonfiber:

1. Sliping.Sliping gjør at den generelle presisjonen til karbonfiberprodukter bedre oppfyller presisjonskravene.For eksempel kan overflatepresisjonen til karbonfiberplater gjøre flatheten bedre.

2. Boring.Boring er å bruke et verktøy for å lage hull på karbonfiberproduktet for bedre å fullføre monteringskravene, inkludert noen som krever muttere og gjenger for å fullføre monteringen.De må også bore hull først, så dette krever boring.Kravene til kutterhodet er relativt høye, for å unngå delaminering under bearbeiding.Dette er noe man må ta hensyn til.

3. Snuing.Dreiing er i utgangspunktet behandlingen som utføres på karbonfiberprodukter for å få hele størrelsen til karbonfiberproduktene bedre til å oppfylle kravene.De fleste av de store produktene gjennomgår skjæreprosesser med stor vinkel.

4. Fresing, fresing er mer en prosesseringsmetode for korreksjon.Dette er for det meste en korreksjonsbehandlingsmetode for noen produkter.Vær oppmerksom på å unngå grader eller delaminering under behandlingen.

Så når vi behandler karbonfiber, vil vi oppdage at når vi behandler karbonfiber, er kravene til skjæreverktøyene svært høye.Vi må sørge for at skjæreverktøyene er skarpe, slik at det ikke er lett for grader å delaminere under bearbeiding.For kjøp av karbonfiberprodukter kan du se etter produsenter av karbonfiberprodukter med ti års produksjonserfaring.Vi er en produsent som spesialiserer seg på produksjon av karbonfiberprodukter.Vi har ti års rik erfaring innen karbonfiber og er engasjert i produksjon og produksjon av karbonfiberprodukter.Vi har komplett bearbeidings- og støpeutstyr og komplette bearbeidingsmaskiner.Vi er i stand til å produsere ulike typer karbonfiberprodukter og tilpasse dem etter tegninger.Karbonfiberplateproduktene som produseres eksporteres også til mange bransjer og mottar enstemmig anerkjennelse og ros.


Innleggstid: Des-06-2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss