Fordeler med bruk av karbonfiberdeler innen droner

Med den kontinuerlige utviklingen av karbonfibermaterialer med høy ytelse, har de blitt veldig godt brukt i mange felt og bransjer, spesielt innen lettvekt, inkludert droner.

Det er mange dronedeler i karbonfiber som har eliminert tradisjonelle deleprodukter.Denne artikkelen vil snakke om de fem store fordelene ved bruken av karbonfiber-dronedeler.

1. God fallmotstand.

Karbonfibermateriale har meget god slagfasthet, som kan brukes i droneskallapplikasjoner for å forhindre at dronen faller og blir skadet når den møter en kollisjon eller feiloperasjon under flyging, noe som får dronen til å falle og bli skadet.Den totale levetiden til dronen er bedre.

2. God korrosjonsbestandighet.

Karbonfibermateriale har en svært høy ytelsesfordel ved å være motstandsdyktig mot slitasje og oksidasjon.Dette henger nært sammen med at karbonfibrene i karbonfibermaterialet har en karbonkrystallstruktur.Den generelle kjemiske stabiliteten er god og i motsetning til metallmaterialer er de ikke lett å ruste.Korrosjon: I motsetning til plastmaterialer som lett oksideres, har dronedeler laget av karbonfibermaterialer svært god korrosjonsbestandighet.Når dronen møter regn og andre forhold under flyging, er det ikke lett å bli korrodert og skadet.

3. Lettere kvalitet.

Tettheten til karbonfibermaterialer er svært lav, bare 1,5 g/cm3.Dette gjør hele vekten av produkter laget av karbonfibermaterialer sammenlignet med produkter laget av andre materialer.Man kan se at hele vekten av UAV-utstyr laget av fibermaterialer er Vekten er lavere, noe som har en god vektreduksjonseffekt, noe som kan gjøre dronens batterilevetid bedre og i stor grad forbedre dronens konkurransefortrinn.

4. Bedre bæreevne.

Høystyrkeytelsen til karbonfibermaterialer kan gjøre droners bæreevne bedre.For eksempel kan dronesenterpanelprodukter gjøre droners bæreevne bedre, noe som vil medføre bruk av droner.Høyere ytelsesfordeler, Bigas applikasjoner for transportdroner, redningsdroner og andre produkter.

5.—Fordeler med kroppsstøping.

Karbonfiberslep har meget god fleksibilitet.UAV-deler laget av dette materialet kan bedre møte aerodynamiske krav og ha en god støpehastighet i ett stykke, noe som reduserer installasjonskostnadene for UAV-er i applikasjoner.Ny situasjon, dette gir karbonfiber unike fordeler ved bruk av karbonfiber, noe som gjør det mer praktisk å bruke.

Dette er applikasjonsfordelene til karbonfibermaterialer for dronedeler.Vi produserer også karbonfiber dronedeler for mange droneprodusenter.De fleste av dem er tilpasset produksjon, så det er ingen grunn til å bekymre seg for ytelsen.Ved behov er alle velkommen til å komme på konsultasjon.

Vi er en produsent som spesialiserer seg på produksjon av karbonfiberprodukter.Vi har ti års rik erfaring innen karbonfiber.Vi er engasjert i produksjon og prosessering av karbonfiberprodukter.Vi har komplett støpeutstyr og komplette bearbeidingsmaskiner, og kan fullføre produksjonen av ulike typer karbonfiberprodukter., tilpasset produksjon i henhold til tegninger.Karbonfiberplateproduktene som produseres eksporteres også til mange bransjer og mottar enstemmig anerkjennelse og ros.


Innleggstid: 25. oktober 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss